Meteen naar de inhoud

Online zwemtrainingen voor triatleten

4 Trainingen per week
Video’s terug instructie
Een online borstcrawl cursus en zwemtrainer in 1!


Het lidmaatschap is elk moment opzegbaar. 
Na 1 maand niet tevreden? Dan krijg je zonder vragen je geld terug!Ervaring van een gebruiker

" Tja, heel herkenbaar. Altijd min of meer de zelfde training doen, steeds iets minder hard gaan en weinig motivatie.

Gelukkig gaat het nu anders! Nu zwem ik volgends de schema’s van Janco. Ik ben onder de indruk van de aangeboden materialen en trainingen via de website. Het is heel duidelijk en zeer bruikbaar. De week begint nu met een duidelijke uitleg over het doel. Tijdens de training voelt nu of Janco op de kant staat en mij helpt met de techniek en de motivatie. Zwemmen heeft weer een doel en er zit structuur. in de training. Daardoor zwem ik met plezier en ook "rechter en strakker". Kortom: ik ben heel tevreden met Janco en de aanpak van First-to-T1. "
Borstcrawl triatleten open water training ligging uithoudingsvermogen trainingen triatleten snel zwemmen sneller zwemmen oefeningen positie 11
Reinier van Elk
Borstcrawl trainingen schema's triatleten open water sneller zwemmen beter worden oefeningen techniek techniekoefeningen

Wat houdt het programma in?

Na aanmelding krijg je gelijk toegang tot de trainingen, filmpjes en geluidsbestanden. 
Het doel van het programma is om jou een betere borstcrawl zwemmers te maken. Dit doe ik door elke week vier trainingen te publiceren. Deze trainingen zijn gericht op je techniek en je uithoudingsvermogen. 

Elke training is voorzien van een geluidsfragment waarin de training wordt uitgelegd. Daarnaast zijn de oefeningen voorzien van filmpjes waarin ze worden uitgelegd. 

De trainingen zijn opgebouwd richting het triatlon seizoen. Zowel techniek als conditioneel. Het doel is om te zorgen dat je tijdens het seizoen zo hard mogelijk het zwemonderdeel kan afleggen. 

Dit betekent ook dat er oefeningen inzitten die zich richten op open water zwemmen. Dit kun je namelijk al oefenen in het zwembad. 

Techniek

De techniek is opgebouwd op basis van een overzichtelijke visie. In de filmpjes op de site leg ik deze visie uit en gedurende het seizoen zullen specifieke aspecten centraal staan. Hieronder geef ik kort de drie belangrijkste aspecten weer. 

Ligging

Sneller zwemmen gaat vooral om minder weerstand genereren. Wij leren je om met een goede ligging borstcrawl te zwemmen. Een goede ligging is hoog in het water, waarbij het lichaam helemaal strak blijft.

Stuwing

Om stuwing te genereren leren we je jezelf optimaal naar voren te trekken. Stuwing gebeurt als de armen op de juiste wijze zijn neergezet en in de juiste richting bewegen.

Ademen

Wij leren je de juiste manier van ademen aan zodat je borstcrawl langer kunt zwemmen, met minder energie.

Wat houdt lid worden in?

Je wordt lid door het aanmeldformulier in te vullen en je betaling te volbrengen. 
Maandelijks wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Je kunt dit op ieder moment stopzetten. 

Elke moment opzegbaar én 1 maand niet goed geld terug garantie.

Meld je nu aan en bekijk gelijk borstcrawl trainingen voor triatleten. Je krijgt onmiddellijk toegang tot de schema’s, filmpjes en podcasts van deze week!