Meteen naar de inhoud

Online cursus borstcrawl

First to T1 is het online platform voor zwemmers en triatleten die beter willen leren borstcrawl zwemmen

Je wordt geen snellere zwemmer door alleen maar te zwemmen.
Pas als je het hoe, wat en waarom begrijpt leer je echt zwemmen.

Videolessen

Een serie videolessen waarin je alle belangrijke aspecten van de borstcrawl leert. Na het zien van alle filmpjes weet je evenveel als een zwemtrainer niveau 2.

Inclusief oefeningen

Alle lessen zijn voorzien van een aantal oefeningen die je in het zwembad kan doen. Deze oefeningen zijn voorzien van uitleg met filmpjes

Inclusief 6 trainingen

Bij de cursus krijg je zes zwemtrainingen. In deze trainingen werk je aan alle aspecten die in de cursus voorbij komen én verbeter je je techniek.

Gegarandeerd sneller

Met de kennis van deze online cursus ga je gegarandeerd sneller. Hoeveel? Dat hangt volledig af van jouw inzet, maar de sky is the limit.

Overzicht van de lessen in de cursus

[mpcs-course-overview course_id="5295"]

Elk van de lessen is ontworpen zodat je er bij de volgende training sneller van wordt

  • Beproefde technieken en methodes: Elke achtergrond, techniek en oefening die ik je leer is het gevolg van jarenlang proberen, testen en bijstellen. Techiek is geen theoretisch ideaal, maar heeft als doel om jou te helpen om je doel te behalen. Daarom richt deze cursus zich niet op het leren van een perfecte borstcrawl, maar het aanleren van een praktische en snelle borstcrawl. 
  • Fascinerende voorbeelden: In de cursus worden veel voorbeelden gebruikt. Van beginnende tot ervaren triatleten, maar ook echte wedstrijdzwemmers uit de top van Nederland. Van elk voorbeeld kunnen we leren. 
  • Keep is stupid simple: De enige manier om beter te leren zwemmen is om de complexe techniek af te breken tot kleine, begrijpelijke stukken. In mijn cursus zul je geen ingewikkelde techniekoefeningen of begrippen leren. Mijn doel is om het qua taal zo duidelijk te maken dat iemand die blind is kan leren zwemmen met mijn cursus. Daarnaast zijn de beelden zo duidelijk, dat je er zonder geluid nog van kan leren. 
  • Uitgewerkte sets en 6 trainingen: Theorie is mooi, maar het gaat om de toepassing. Daarom krijg je er 6 trainingen bij en is elke les voorzien van een aantal voorbeeldopdrachten om te werken aan de techniek. Je leert dus de achtergrond, de techniek en ik leer je het toepassen in het zwembad. 

 

Een sneak preview van een les

Een voorbeeld van een les uit de cursus. Gebruik deze les nu vast om gelijk sneller te worden!